Gedaan met laden. U bevindt zich op: Schrijf je in voor het eerste Belpaire-voetbaltoernooi Nieuwsberichten

Schrijf je in voor het eerste Belpaire-voetbaltoernooi

Nieuwsbericht
24 juni 2024

In het najaar van 2024 organiseren het Agentschap Landbouw en Zeevisserij en Sport Vlaanderen een zaalvoetbaltoernooi voor entiteiten van de Vlaamse overheid. De wedstrijden zullen op weekdagen plaatsvinden in de gloednieuwe sportzaal van het Belpairegebouw, en beginnen in september.

Het toernooi past binnen Move@Work(opent in nieuw venster): Sport Vlaanderen wil het personeel meer laten sporten en bewegen en schakelt daarvoor vrijwillige sport-en-beweegambassadeurs in. Tegelijk zamelen die ambassadeurs ook geld in voor het goede doel. Collega’s van het Agentschap Landbouw en Zeevisserij doen in 2025 mee aan de 100 km-run en de 1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker onder de noemer Agrorun(opent in nieuw venster) en Agrobike(opent in nieuw venster). Jullie bijdrage van 5 euro per ploeg en per match komt die goede doelen ten goede.

Geïnteresseerde teams mogen zich aanmelden door het inschrijvingsformulier(opent in nieuw venster) in te vullen. Je hebt daarvoor tijd tot 15 juli 2024. Na afloop van de inschrijvingsperiode krijg je een voorstel voor een speelschema en alle praktische details van het allereerste Belpaire-voetbaltoernooi.

Voor vragen over het toernooi kun je terecht bij eewoud.lievens@lv.vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).