Gedaan met laden. U bevindt zich op: Bezoekersregistratie met de bezoekerskiosk Overzicht gebouwen

Bezoekersregistratie met de bezoekerskiosk

In het Herman Teirlinck- en Consciencegebouw kunnen bezoekers zich voortaan zelf registreren aan de bezoekerskiosk.

Jouw bezoeker kan zich vooraf registreren, aanmelden en wifi-toegang aanvragen en dit alles zonder langs het onthaal te passeren. Je kan zelf alle vergaderingen met externen opvolgen(opent in nieuw venster) en bepalen hoe je op de hoogte wordt gesteld van de aankomst van je bezoeker of iemand aanstellen om dit voor jou te ontvangen.

Plan jij een event of een vergadering met veel deelnemers? Neem dan even contact op met de hospitality medewerker. Samen zoeken we naar de gepaste oplossing.

Hoe werkt het?

 • Stap 1

  Nodig je bezoeker uit via Outlook-vergaderverzoek. Voeg als deelnemer aan de vergadering het e-mailadres vergadering@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) toe.

  Geef in het locatieveld de naam van het gebouw en de vergaderzaal in. Indien een vergadering in de private zone doorgaat, in een zaal die je niet in Facilipunt kunt boeken, voeg dan ‘private zone’ toe.

 • Stap 2

  Je bezoeker ontvangt een e-mail met informatie om zich te registreren samen met de bereikbaarheidsgegevens van het gebouw.

 • Stap 3

  Je bezoeker registreert zich vooraf thuis en ontvangt een e-mail met een persoonlijke aanmeldcode.

 • Stap 4

  In het gebouw begeeft de bezoeker zich naar de bezoekerskiosk. Aan de kiosk meldt je bezoeker zich op de dag van de vergadering aan met zijn aanmeldcode. De kiosk print een identificatie-etiket en toegangscode af.

 • Stap 5

  Jij ontvangt een e-mail en/of bericht dat je bezoeker is toegekomen. Haal je bezoeker af aan de kiosk en vraag om het identificatieticket zichtbaar te dragen. De bezoeker kan met de toegangscode de private zone betreden.

  Begeleid je bezoeker na jullie vergadering terug naar de publieke zone en laat de bezoeker de toegangscode deponeren in de daarvoor voorziene doos.

Wifi-toegang voor bezoekers

Heb je een overleg met een bezoeker in de publieke zone, dan kan deze zelf logingegevens aanvragen bij de bezoekerskiosk.

 1. Je bezoeker klikt op de knop ‘Aanvragen wifi-toegang’.
 2. De toepassing vraagt een gsm-nummer.
 3. Hierna ontvangt de bezoeker de logingegevens via sms.