Gedaan met laden. U bevindt zich op: Rik Woutersgebouw: Start verhuisperiode en bijhorende afspraken Rik Woutersgebouw (VAC Mechelen)

Rik Woutersgebouw: Start verhuisperiode en bijhorende afspraken

Nieuwsbericht
18 januari 2024

Volgende week start Het Facilitair Bedrijf met werken ter voorbereiding van de verhuis naar de vernieuwde zone. Er zullen daarbij al enkele verhuisbewegingen plaatsvinden die mogelijks hinder kunnen veroorzaken op de kantoorvloeren.

Van 29 januari tot en met 9 februari kan je niet in het gebouw werken

Vanaf 29 januari start de effectieve verhuisperiode waarbij o.a. het meubilair verhuisd zal worden naar kant A en waarbij kant B zal worden leeggemaakt.

Tijdens deze periode - vanaf 29 januari t.e.m. 9 februari - dien je verplicht thuis of op een andere locatie te werken. Er is geen mogelijkheid om in het gebouw te werken.

Gezien de ontruiming van de kantoorvloeren en de start van de afbraakwerken, mag er vanaf 29 januari niemand de kantoorvloeren betreden (m.u.v. een afgebakende zone op gelijkvloers t.e.m. 9 februari).

Ook na de verhuisperiode is er geen toegang meer mogelijk tot de huidige kantoorzone, ook niet op het gelijkvloers.

Volg de juiste procedure voor verhuisdozen en verhuisstickers

We hebben vastgesteld dat jullie volop materialen aan het inpakken zijn in de verhuisdozen, maar dat dit niet overal correct verloopt. Daarom graag extra aandacht om de juiste procedure te hanteren, zodat de verhuisfirma duidelijk weet waar de dozen naartoe moeten. Zo niet, kan er niet gegarandeerd worden dat de verhuisdozen op de juiste locatie geplaatst zullen worden.

Een voorbeeld: We zien op sommige verhuisstickers meerdere lokaalnummers genoteerd staan. Er mag maar één lokaalnummer vermeld worden op de verhuissticker. Zorg er daarbij ook voor dat de lokaalnummer leesbaar geschreven is.

Verwijder daarenboven oude verhuisstickers, zodoende er geen vergissingen kunnen plaatsvinden.

De juiste procedure kan je nalezen op de webpagina over de verhuis.