Gedaan met laden. U bevindt zich op: Schoonmaak Werkplek

Schoonmaak

Het Facilitair Bedrijf zorgt ervoor dat het gebouw er steeds netjes bij ligt en jij je in een aangename omgeving op je taken kunt concentreren.

Schoonmaak in de grote kantoorgebouwen

Schoonmaakplanning

  • Werkplekken: de schoonmaakmedewerker bepaalt zelf wanneer hij/zij jouw bureau grondig schoonmaakt – op momenten dat jij er niet bent om je zo min mogelijk te storen.
  • Vergaderzalen, kitchenettes en sanitair worden dagelijks schoongemaakt. (Is jouw sanitair niet toegankelijk omwille van een poetsbeurt, dan is er altijd wel ander sanitair vrij in de buurt).

De schoonmaakverantwoordelijke stelt de planning op volgens de specifieke noden van het gebouw. Ook staat hij in voor de dagelijkse opvolging en continue kwaliteitsbewaking. Heb je hier vragen over contacteer ons dan via Facilipunt(opent in nieuw venster) of op 02/553 20 00.

Help je het poetspersoneel een handje?

Om efficiënt te kunnen poetsen vragen we iedereen om:

  • bureaus, vensterbanken, kasten of vloer vrij te maken of op te ruimen
  • papiermanden leeg te maken
  • de vaatwasmachine te vullen en leeg te maken. (Zo kunnen wij de kitchenette iedere dag grondig schoonmaken).

Schoonmaak kleine gebouwen

In alle administratieve gebouwen kan de schoonmaak voorzien worden door Het Facilitair Bedrijf. De schoonmaakplanning wordt dan op basis van de gebouweigenschappen en in samenspraak met de gebruiker uitgewerkt.

Kwaliteit

Het Facilitair Bedrijf gaat voor kwaliteit en hecht veel belang aan continuïteit. De kwaliteit wordt gemonitord volgens objectieve normen. We zijn trots op onze ISO9001-certificering(PDF bestand opent in nieuw venster) en hechten veel belang aan jouw ervaring van onze schoonmaakdiensten.

Afval: verschillende fracties