Gedaan met laden. U bevindt zich op: Catering bij events en vergaderingen Vergaderzalen

Catering bij events en vergaderingen

Het Facilitair Bedrijf verzorgt niet alleen de catering in de restaurants, broodjes- en koffiebars van de kantoorgebouwen in Brussel en de VAC’s. Bij belangrijke events, vergaderingen, lunches en recepties in deze gebouwen, staan ze eveneens voor jou klaar met aangepaste formules en arrangementen.

Voor wie?

Deze dienstverlening is enkel voor entiteiten van de Vlaamse overheid.

Een uitgebreid aanbod

Snel nog een broodjeslunch bestellen voor een vergadering morgen? Of een workshop met ontbijt organiseren? Kies uit ons ruime à la carte aanbod. Of vraagt jouw evenement net dat ietsje meer? Je wilt een lunch aanbieden en de dag afronden met een receptie. Het Facilitair biedt verschillende lunch- en receptieformules aan.

Ook voor speciale wensen (bijvoorbeeld rond allergenen), duurzame events, of themaformules… kan je bij Het Facilitair Bedrijf terecht. Zij adviseren je graag bij de catering-organisatie van jouw event.

Duurzaamheid

We hechten veel belang aan duurzaamheid.
Bestel daarom de juiste aantallen zodat we samen voedselverlies voorkomen. Aarzel niet om Het Facilitair Bedrijf te contacteren om het juiste aantal in te schatten. Maak je geen zorgen, de keuken zoekt mee naar een oplossing mocht je toch iets te weinig besteld hebben.
In ons gamma proberen we ook zoveel mogelijk Fair Trade en Bio producten aan te bieden.
We stimuleren ook het gratis gebruik van kraantjeswater en sparen zo heel wat PET-flessen uit.

Hoe bestellen?

A la carte producten kunnen meteen besteld worden via de reservatiemodule in Facilipunt(opent in nieuw venster). Ook voor cateringformules kan je daar terecht door een offerte aan te vragen. Je hoeft geen vergaderzaal gereserveerd te hebben om catering te bestellen. Je kan je bestelling ook gewoon ophalen in het afhaalpunt.

 • Ben je van een entiteit van de Vlaamse overheid en heb je nog geen toegang tot Facilipunt? Neem dan contact op met Facilipunt via 02 553 20 00 of via mail(opent in uw e-mail applicatie).
 • Zit je nog met vragen? Dan kan je deze ook steeds stellen aan Facilipunt of aan de gebouwcoördinator van het gebouw (indien je een evenement organiseert).
 • Stap 1

  Ga naar Facilipunt

 • Stap 2

  Kies voor ‘reservaties’.

  Reserveer je vergaderzaal en boek er meteen catering bij. Of je kiest om enkel catering te bestellen.

 • Stap 3

  Geef bijkomende info

  In het vak commentaar kun je eventueel bijkomende info over de bestelling plaatsen. In dit veld kunnen geen nieuwe of aparte producten bijbesteld worden. Vind je het gewenste product niet onmiddellijk terug in de menu’s, neem dan even contact op via Facilipunt of bel hen op (02 55) 3 2000.

Afhaallokalen catering

Indien je catering hebt besteld voor een zaal waar geen catering wordt geleverd, dan dien je deze zelf op te halen alsook terug te brengen. Hierna vind je een overzicht per gebouw, waar je de catering kan ophalen en terugbrengen.

Veel gestelde vragen

Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen over zaalreservaties(opent in nieuw venster).