Gedaan met laden. U bevindt zich op: Mijn VerbouwPremie voor dak

Mijn VerbouwPremie voor dak

Vraag hier Mijn VerbouwPremie aan

Welke werken

Voor wie

  • Elke en andere die het dak of de zoldervloer van een bestaande of ander gebouw van minstens 15 jaar oud isoleert en eventueel gelijktijdig asbest (dakbedekking of onderdak) verwijdert, komt in aanmerking voor een premie.
  • Een uit de middelste en laagste inkomenscategorie of kan Mijn VerbouwPremie aanvragen voor de renovatie van alle bovengenoemde werken (zie rubriek ‘Welke werken’) op voorwaarde dat het dak of de zoldervloer in het verleden geïsoleerd is of gelijktijdig geïsoleerd wordt.
  • Bij werken aan de van het komt de basispremie voor het isoleren van het dak of de zoldervloer en eventueel voor de gelijktijdige asbestverwijdering toe aan de investeerder van het volledige appartementsgebouw. Is er een opgericht? Dan komt de premie toe aan hen. Eigenaar-bewoners die behoren tot de laagste en middelste inkomenscategorie én verhuurders aan een woonmaatschappij kunnen een aanvullende Mijn VerbouwPremie aanvragen voor alle bovengenoemde werken (zie rubriek ‘Welke werken’) aan het gemeenschappelijk dak.

Voorwaarden

Bedrag

Benieuwd welke premies u kunt aanvragen en op welk premiebedrag u recht hebt? Raadpleeg de simulator(opent in nieuw venster) 2024.

Vanaf 2025 zullen de premiebedragen dalen.

Welke documenten

Documenten die nodig zijn om de premie aan te vragen

Veelgestelde vragen