Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vlaanderen in Cijfers 2023 nu ook beschikbaar in het Engels Nieuwsberichten

Vlaanderen in Cijfers 2023 nu ook beschikbaar in het Engels

Nieuwsbericht
18 september 2023

Statistiek Vlaanderen publiceerde vandaag de nieuwe brochure ‘Flanders in Figures 2023’. Het gaat om de Engelse vertaling van de brochure ‘Vlaanderen in cijfers 2023’ die eind juni werd gepubliceerd.

De nieuwe Engelstalige brochure ‘Flanders in Figures 2023(opent in nieuw venster)’ geeft net als de Nederlandstalige tegenhanger ‘Vlaanderen in Cijfers 2023(opent in nieuw venster)’ aan de hand van een beperkte set Vlaamse openbare statistieken een kernachtig beeld van Vlaanderen, gepresenteerd in toegankelijke tabellen, figuren en infographics. De statistieken beslaan een ruime waaier aan thema’s en werden gegroepeerd in vier grote onderdelen: bevolking en samenleving, economie en ondernemingen, ruimte en leefomgeving en overheid en bestuur. Bij meerdere thema’s werd ook een korte vergelijking toegevoegd van de Vlaamse gegevens met de situatie in andere regio’s in de Europese Unie.

Raadpleeg de Engelstalige brochure online via de publicatiedatabank van de Vlaamse overheid(opent in nieuw venster). Daar kan ook een gedrukte versie van de brochure besteld worden.