Gedaan met laden. U bevindt zich op: Toelating tot arbeid - Aanvraagformulieren

Toelating tot arbeid - Aanvraagformulieren

Dien uw aanvraag tijdig in

De Dienst Economische Migratie kent momenteel een grote toevloed aan aanvragen, de doorlooptijd kan tot 2 à 3 maanden oplopen. Dien uw aanvraag daarom tijdig in.
Indicatie behandeltijden toelating tot arbeid

Vraagt u een toelating tot arbeid aan? In dit overzicht leest u welk aanvraagformulier u nodig hebt voor uw specifieke toelating tot arbeid.

Formulieren

Wilt u weten welk aanvraagformulier u nodig hebt voor uw arbeidskaart of gecombineerde vergunning? Op de informatiepagina voor uw specifieke categorie van werknemer vindt u, behalve het formulier, ook alle informatie over:

  • de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • de inhoud van uw aanvraagdossier
  • de inhoud van uw aanvraagdossier bij vernieuwing van uw toelating.

Uw aanvraagformulier moet origineel en ondertekend zijn. De bijlagen mogen kopieën zijn.

Dien uw aanvraagdossier minstens 2 maanden en maximaal 6 maanden voor de vervaldatum in bij de dienst Economische Migratie via aanvraag.arbeidskaart@vlaanderen.be (opent in uw e-mail applicatie)

Gebruikt u het originele Nederlandstalige aanvraagformulier? Dan mogen alle bijgevoegde documenten in het Engels, Frans of Duits zijn opgesteld.

Zijn uw attest van goed gedrag en zeden en uw medisch attest in het buitenland opgemaakt? Dan moet u de originelen laten legaliseren(opent in nieuw venster). Het volstaat om daar telkens een kopie van op te sturen.

Bijkomende gegevens

Op de aanvraagformulieren moet u ook de onderstaande gegevens invullen:

Lees deze pagina in: