4 goede redenen om uw reNUvatie meteen aan te pakken

  1. Meer comfort: een goed geïsoleerde en geventileerde woning is veel comfortabeler om in te leven. Zo hebt u minder last van vocht, uw woning blijft koeler in de zomer en in de winter is het binnen heerlijk warm.

  2. Lagere energierekening: een goed geïsoleerde woning doet uw energierekening fors dalen. Met een goede isolatie en een zuinige verwarmingsinstallatie bespaart u al snel meer dan 1000 euro per jaar.
  3. Goed voor het klimaat: minder energie verbruiken betekent ook minder CO2 uitstoten. Dat is belangrijk in de strijd tegen de klimaatopwarming. Met het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp verkleint u nog extra uw ecologische voetafdruk.
  4. Uw woning wordt meer waard: een woning renoveren loont altijd. Het doet de waarde van uw woning ook stijgen. Bovendien zorgen het renteloze renovatiekrediet en diverse premies ervoor dat u uw investering nog sneller terugverdient!

Voldoende redenen dus om uw oude woning energiezuinig te reNUveren. En wij helpen u graag om die investering haalbaar en betaalbaar te maken. Nadien profiteert u elke dag van alle voordelen!

Campagnemateriaal reNUveer: renovatieverplichting residentiële gebouwen

Tijdlijn renovatieverplichting voor woningen

Tijdlijn renovatieverplichting voor appartementen

Download hier de verschillende video’s en banners(opent in nieuw venster).

Inhoud is aan het laden
Inhoud is aan het laden

Campagnemateriaal reNUveer: renteloos renovatiekrediet en EPC-labelpremie

Inhoud is aan het laden