Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vacatures van het VEKA Vlaams Energie- en Klimaatagentschap

Vacatures van het VEKA

Even niet ... maar ...

Voorlopig loopt er geen aanwervingsprocedure bij het VEKA. We hebben net weer eentje afgerond. We verwachten over enkele weken een nieuwe vacature te lanceren. Hou deze pagina dus in de gaten.

Wacht u liever niet? Stuur uw CV en een korte motivatiebrief naar personeel.veka@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) (onderwerp: ‘spontane sollicitatie’) en dan bekijken we of u in aanmerking komt.

Openstaande vacatures

Een job bij het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap? Bij elke functie vindt u de nodige informatie, selectiereglement en sollicitatiemogelijkheden.

Werken voor Vlaanderen

De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. Op Werken voor Vlaanderen vindt u vacatures, een salarissimulator en het laatste nieuws over de arbeidsvoorwaarden van de Vlaamse overheid. De site biedt ook een overzicht van loopbaanmogelijkheden, en de financiële en sociale voordelen bij de Vlaamse overheid.