Gedaan met laden. U bevindt zich op: Randuitcheques: info voor gebruikers Randuitcheques

Randuitcheques: info voor gebruikers

Met een Randuitcheque kan je betalen voor activiteiten in de cultuur- en gemeenschapscentra van de Vlaamse Rand. Een Randuitcheque is 7 euro waard.

Ontdek in dit filmpje wat Randuitcheques zijn en hoe je ze kan gebruiken

Inhoud is aan het laden

Voor wie zijn de Randuitcheques?

Volg je een cursus Nederlands in de Vlaamse Rand? Of neem je deel aan een oefenkans Nederlands in de Vlaamse Rand, zoals een Café Combinne(opent in nieuw venster) of een babycafé?

Dan krijg je van de Vlaamse overheid Randuitcheques. Want de Vlaamse overheid moedigt je graag aan om Nederlands te leren!

Wat kan je doen met Randuitcheques?

Je kan met Randuitcheques betalen voor tal van activiteiten in de cultuur- en gemeenschapscentra van de Vlaamse Rand. Een leuke film, een muziekoptreden of een voorstelling met je familie … Met de Randuitcheques leer je het gemeenschaps- of cultuurcentrum in jouw buurt kennen.

  Informatie over activiteiten vind je op de websites van de cultuur- en gemeenschapscentra, maar ook bijvoorbeeld in RandKrant(opent in nieuw venster).

  Weet je niet of je genoeg Nederlands kent om aan een activiteit deel te nemen? Zoek dan activiteiten met taaliconen(opent in nieuw venster). Het taalicoon toont hoeveel Nederlands je nodig hebt om een activiteit te volgen. Het wil ook zeggen dat je welkom bent om Nederlands te oefenen tijdens de activiteit.

  Waar kan je met Randuitcheques betalen?

  Weergave
  Kaart

  Hoe krijg je Randuitcheques?

  Je kan Randuitcheques krijgen via de school waar je Nederlandse les volgt of via de oefenkans waaraan je deelneemt. Vraag ernaar bij je leerkracht of begeleider.