Huidige versie

Sinds dinsdag 10 januari 2023 is de versie 13.5.1 beschikbaar. Deze versie wordt ook aangeboden via een automatische update.

Vanaf dinsdag 24 januari 2023 is deze versie 13.5.1 verplicht voor het indienen van startverklaringen en aangiften op de .

In de versie 13.5.1 zijn enkele bugs opgelost en is er verder gewerkt aan de verhoging van de gebruiksvriendelijkheid.

Let op
  • Om de software te installeren via de automatische update, moet u de eerste maal dat u de software opnieuw opstart, de software een tiental minuten laten openstaan zodat de update zich correct kan voorbereiden.
  • Voor MAC-gebruikers met besturingssysteem “Monterey” is de automatische update voorlopig niet beschikbaar. Deze gebruikers moeten de software handmatig installeren door het onderstaande installatiebestand te downloaden.

De softwarebestanden zijn zip-bestanden. U dient eerst het gedownloade bestand uit te pakken voordat u kunt starten met de installatie. Er zijn op het internet heel wat gratis manieren beschikbaar om zip-bestanden uit te pakken.

Weetjes

  • U kunt deze softwareversie voor alle gewesten gebruiken. Projecten van het Waalse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunnen niet geconverteerd worden naar een Vlaams project, en omgekeerd.
  • Projecten met een aanvraagdatum van de vergunning of meldingsdatum voor 1 januari 2012 kunt u niet invoeren. Gebruik voor deze projecten de EPB-software Vlaanderen.

Meer over EPB-Software 3G