Gedaan met laden. U bevindt zich op: 'Expeditie Talent, het nieuwe personeelsbeleid' is een feit! Nieuwsberichten

'Expeditie Talent, het nieuwe personeelsbeleid' is een feit!

Nieuwsbericht
3 juni 2024

‘Expeditie Talent, het nieuwe personeelsbeleid’ is een feit!

Het is zover: Expeditie Talent, het nieuwe personeelsbeleid van de Vlaamse overheid, is een feit sinds 1 juni 2024. Met het nieuwe personeelsbeleid stemt de Vlaamse overheid de arbeidsvoorwaarden van statutaire en contractuele personeelsleden verder op elkaar af en wordt contractuele aanwerving de norm. Tegelijk wil de Vlaamse overheid jouw inzet belonen en je alle kansen geven om je talenten verder te ontwikkelen.

Bezoek de campagnewebsite ‘Expeditie Talent’

Voor de belangrijkste informatie over het nieuwe personeelsbeleid kun je terecht op onze campagnewebsite ‘Expeditie Talent’. Hier vind je ook de ondertitelde opname van de webinar voor personeelsleden.

Webpagina’s aangepast aan het nieuwe personeelsbeleid

De Vlaamse overheid stemt de regelingen rond ziekte, pensioen, verloning en ontslag beter op elkaar af. De meeste webpagina’s op Vlaanderen Intern zijn aangepast aan het nieuwe personeelsbeleid. Zo vind jij steeds de meest actuele informatie terug.

Goed om te weten: op de webpagina’s die het Agentschap Overheidspersoneel later actualiseert, zie je steeds een melding staan.

Ga gerust op Expeditie met je talent

Ontdek onze vacatures op de vernieuwde jobswebsite Werken voor Vlaanderen.

Vanaf nu zijn vaste jobs altijd contractueel voor externe kandidaten. Solliciteer jij als statutair personeelslid voor 1 van die jobs? Dan behoud je je statuut. Bij elke vacature vind je een selectiereglement in bijlage met alle informatie die je nodig hebt.

Contact

Heb je een vraag?

Stel ze via het Vlimpers-contactformulier.