Gedaan met laden. U bevindt zich op: Taalduo's Nederlands leren

Taalduo's

Ben je personeelslid van de nautische keten van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust? Voor jou gelden de bepalingen uit deel XIbis van het Vlaams personeelsstatuut

Als anderstalige wil je op een toffe manier Nederlands leren met een Nederlandstalige collega.

Als gepassioneerde Nederlandstalige taalpartner wil je een anderstalige stagiair of collega helpen met de verbetering van het Nederlands op de werkvloer.

Inhoud is aan het laden

Samen groeien en leren!

Taalduo’s zijn een geweldige manier om Nederlands te leren. Je oefent de taal samen met een Nederlandstalige collega. Taalduo’s zijn bijzonder omdat ze een persoonlijke touch hebben in een wereld vol digitale middelen. Je leert niet alleen de taal. Je leert ook bij over de cultuur en tradities van je taalpartner.

Waar wacht je nog op? Laat taalbarrières verdwijnen en ervaar hoe taal verbindt en verrast! Word nu een taalduo-partner en laat je passie voor de Nederlandse taal stralen!

Ik wil Nederlands oefenen

Ontdek hoe taalduo's werken!

Ik ben Nederlandstalig en ik wil taalpartner worden

Gebruik deze tips om je eigen taalgebruik aan te passen en je anderstalige taalpartner leerrijke oefenmomenten te bieden

Oefentips

Ga op zoek naar gemeenschappelijke interesses. We doen dat door 10 dilemma’s te bespreken. Wat verkies jij en waarom?  
Babbel er gerust op los! Hopelijk vinden jullie iets dat jullie verbindt.  
Je krijgt 1 minuut de tijd om jezelf voor te stellen. Vertel ook wat je job is. Voor welk departement werk je? Wat zijn je belangrijkste taken? Oefen je Elevator Pitch en presenteer hem bij je taalpartner.