Gedaan met laden. U bevindt zich op: Gezond Leven op het Werk Fit en gezond aan het werk

Gezond Leven op het Werk

Gezond Leven op het Werk (GLOHW) wil je laten stralen! Met het jaarprogramma ”GLOHW, het hele jaar door” investeer je in je eigen welzijn. Dat heeft een positieve impact op je conditie, veerkracht, relaties én geluk.

Voor wie?

GLOHW, het hele jaar door!

Jouw welzijn staat op nummer een! GLOHW in elk seizoen: kracht in de winter, fit in de lente, energie in de zomer en balans in de herfst. Stel elk seizoen je eigen welzijnsprogramma samen met acties uit het jaarprogramma. Zo werk je aan je mentale, fysieke, emotionele en sociale welzijn.

Hieronder vind je alvast het voorlopige programma voor het lenteseizoen 2024.

week van 26 februari26 februari: webinar ‘Perimenopauze: hoe ga je ermee om?’(opent in nieuw venster) (Herbekijk het webinar door op de link te klikken.)
week van 25 maart26 maart: webinar ‘Motivatie tot bewegen’(opent in nieuw venster)
week van 22 april

25 april: webinar Ergo Wake-up Call

week van 3 juni6 juni: workshop ‘Hormonale gezondheid en productiviteit’
week van 17 juni20 juni: digitale sessie rond hartcoherentie

GLOHW jij al?

Wil jij voor een (nog) betere levensstijl gaan? Het project ‘Gezond leven op het werk’ - kortweg GLOHW - helpt je om gezonder te eten, minder stil te zitten, meer te bewegen en veerkrachtiger om te gaan met stress. Verschillende initiatieven zetten een gezonde levensstijl in de verf.

Vertel het verder!

Wil je er mee voor zorgen dat GLOHW over de hele Vlaamse overheid verspreid raakt? Dat is super!

Tip: In de verschillende gebouwen van de Vlaamse overheid voorzien de werkgroepen ‘Gezond leven op het werk’ een leuk sportaanbod, van yoga tot tafeltennis. Doe jij al mee?