Gedaan met laden. U bevindt zich op: Onthaal en verzending in het Belpairegebouw Marie-Elisabeth Belpairegebouw

Onthaal en verzending in het Belpairegebouw

Bezoek je het Marie-Elisabeth Belpairegebouw in Brussel of werk je er en verwacht je bezoek of een levering? Lees op deze pagina alles over onthaal, bezoek, leveringen en verzending.

Algemene info onthaal

Balie eerste verdieping

 • Informeren over het gebouw
 • Hulp bij zelfregistratie bezoekers of personeelsleden zonder badge
 • Uitleg over aanvraag wifi
 • Uitlenen van wagens na reservering via Facilipunt.
 • Verwittigen van medewerkers bij leveringen
 • Ondersteunen bij evacuatie

Infobalie verdieping +3 en +5

 • Mail infobalie: hospitality.belpaire@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)
 • Informeren over het reserveren en gebruiken van vergaderzalen
 • Ondersteunen bij uitlenen van materiaal voor de vergaderingen: tablets, pointers, boxen ...
 • Ondersteunen bij het gebruik van roomies, wifi, beamers,...
 • Uitleg over aanvraag wifi
 • Informeren over catering en schoonmaak op de vergaderverdieping

Laad- en losruimte

Adres: Antwerpsesteenweg 59A

De laad- en loskade bevindt zich op verdieping -1, en is geschikt om 2 grote vrachtwagens en 2 kleinere vrachtwagens/bestelwagens tegelijk te laten laden en/of lossen. Vanuit de laad- en loszone kan je vlot naar de goederenliften van beide kernen gaan.

In de toekomst zal er een zelfregistratiesysteem voorzien worden, zodat leveranciers die frequent leveren, onafhankelijk en rechtstreeks kunnen leveren tot de gewenste locatie.

Er zijn 2 goederenliften voorzien, 1 lift per circulatiekern. Deze zijn enkel te gebruiken door collega’s met de juiste machtiging (via personeelsbadge).

Leveringen

 • Kleine leveringen kan je ophalen in de Bringme Box
  Adres (voor de leverancier): Simon Bolivarlaan 17. De Bringme Box staat op de eerste verdieping, in de automatenzone, links van de balie.

  Van zodra je levering toekomt, wordt die in de Bringme Box geplaatst. Jij ontvangt dan een notificatie via de Bringme app. Indien je de Bringme app niet hebt ontvang je een e-mail. Lees alles over de werking van de Bringme Box.
 • Grote leveringen gebeuren via de loskade aan de achterkant van het gebouw.
  Adres (voor de leverancier): Antwerpsesteenweg 59A

Lees ook: Wat met post en pakjes tijdens de verhuisperiode

Loketten

De loketten worden gebruikt voor bezoekers van FONS. FONS is een van de 5 uitbetalers van het Groeipakket en is onderdeel van Het Vlaams Agentschap voor de Uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG), kortweg het Agentschap Uitbetaling Groeipakket. Er is een wachtruimte bij de loketten.

Procedure bezoekers

De vergaderzalen op de derde en vijfde verdieping zijn publiek toegankelijk. Ze zijn in de eerste plaats bedoeld voor overlegmomenten met externe partners die zich dan niet hoeven aan te melden aan het onthaal of in te schrijven. Ze kunnen meteen naar de vergaderzaal gaan.

Voor vergaderingen in de kantorenzone (private zone) dienen bezoekers zonder badge wel ingeschreven te zijn. Ze melden zich aan bij de balie op de eerste verdieping en contacteren zelf de organisator van de vergadering. Deze komt de bezoeker aan de balie ophalen: bezoekers mogen enkel onder begeleiding naar de kantoorzone. Vergeet dus niet de bezoeker van deze werkwijze op de hoogte te brengen: geef in je mail meteen ook een contactnummer en de instructies mee. Voor vergaderingen met veel externe bezoekers boek je dus best een zaal op +3 en +5.

Toegangsbadge

Je badge geeft je toegang tot (de niet-publieke zones van) het Marie-Elisabeth Belpairegebouw.
Het Facilitair Bedrijf voert een vernieuwing uit van de toegangsveiligheid (de badgelezers) in al zijn grote kantoorgebouwen, en schakelt over naar een nieuwe veiligere technologie. In het Belpairegebouw gebruik je je nieuwe badge.