Gedaan met laden. U bevindt zich op: Financieel profiel lokaal bestuur Data en tools

Financieel profiel lokaal bestuur

Met de tool ‘Financieel profiel lokaal bestuur’ krijg je op een eenvoudige manier inzicht in de uitgaven, ontvangsten, financieel evenwicht en schulden van lokale besturen. De cijfers worden op een grafische manier weergeven, waardoor je gemakkelijk kunt vergelijken met andere besturen.

Heb je vragen over de tool? Bekijk de demo’s of neem contact op met bbcdr@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie). Je kan ook een afspraak maken voor een online gesprek via booking.bbcdr.be(opent in nieuw venster).

Modellicentie gratis hergebruik

De data die je via deze website kan downloaden, vallen onder de modellicentie voor gratis hergebruik. Lees meer over het uitvoeringsbesluit en de juridische onderbouwing van de modellicenties voor hergebruik van overheidsinformatie en open data.

Basis

Wil je weten hoe de tool ‘Financieel profiel lokaal bestuur’ precies werkt? In deze demovideo tonen we je de basis.

Inhoud is aan het laden

Besturen vergelijken

Wil je de financiële situatie van meerdere besturen met elkaar vergelijken? We tonen je graag hoe je te werk gaat!

Inhoud is aan het laden

Getuigenis

Ben je benieuwd hoe jouw lokaal bestuur de tool ‘Financieel profiel lokaal bestuur’ kan gebruiken? Bekijk de getuigenis van Isabelle Dombret, financieel directeur bij het lokaal bestuur Maldegem en bijzondere rekenplichtige hulpverleningszone Meetjesland.

Inhoud is aan het laden