Gedaan met laden. U bevindt zich op: BBC-analysetool Data en tools

BBC-analysetool

De BBC-analysetool stelt de BBC-data open voor het publiek. Uitgaven en ontvangsten, cijfers per inwoner of de autofinancieringsmarge, je vindt het allemaal eenvoudig terug! Ook de beleidsdoelstellingen, actieplannen en acties kan je uitspitten in de BBC-analysetool.

Hoeveel bedraagt de dotatie aan de politiezone? Zijn er veel financiële schulden? Welke belastingen int een gemeente? Je krijgt meteen een antwoord op je vragen via de sneltoetsen. Filter de data naar eigen wens en bekijk de gegevens vanuit verschillende invalshoeken. Je kan ook eenvoudig zelf filters instellen om je eigen data uit de analysetool te halen.

Heb je vragen over de tool? Bekijk de demo’s of neem contact op met bbcdr@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie). Je kan ook een afspraak maken voor een online gesprek(opent in nieuw venster).

Modellicentie gratis hergebruik

De data die je via deze website kan downloaden, vallen onder de modellicentie voor gratis hergebruik. Lees meer over het uitvoeringsbesluit en de juridische onderbouwing van de modellicenties voor hergebruik van overheidsinformatie en open data.

Inhoud is aan het laden

Een snelgids om met de analysetool aan de slag te gaan

Rapporten vergelijken

Inhoud is aan het laden

Vergelijken van verschillende rapporten

Gegevens analyseren

Inhoud is aan het laden

Gegevens dieper analyseren

Data kopiëren naar spreadsheet

Inhoud is aan het laden

Gegevens kopiëren en plakken

Info opzoeken aan de hand van een rapporteringscode

Inhoud is aan het laden

Beleidsinformatie opzoeken aan de hand van een rapporteringscode

Infosessie

Inhoud is aan het laden