Gedaan met laden. U bevindt zich op: Sanitair warm water: installatie-eisen (voor bouwaanvragen van 01/01/15 t.e.m 31/12/15) Sanitair warm water: installatie-eisen (huidig)

Sanitair warm water: installatie-eisen (voor bouwaanvragen van 01/01/15 t.e.m 31/12/15)

Geldig voor bouwaanvragen van 01.01.2015 tot 31.12.2015 Bekijk tijdslijn

Toepassingsgebied

Afhankelijk van de van het gebouw, de en de timing van het bouwproject, zijn er installatie-eisen van toepassing. Of uw project aan de installatie-eisen moet voldoen of niet, kunt u nagaan in de eisentabel. Klik hier voor een volledig overzicht van de installatie-eisen.

De installatie-eisen hangen af van de oppervlakte van de EPB-eenheid. Voor elektrische weerstandsverwarming van sanitair warm water is dat, zowel voor renovatie als uitbreiding (of de combinatie ervan), de van de volledige .

Warm tapwater

Voor nieuw te plaatsen elektrische doorstroomtoestellen en boilers voor warm tapwater gelden er installatie-eisen. Het maximaal toegelaten vermogen van deze toestellen hangt af van de oppervlakte van de eenheid zoals bepaald wordt bovenaan deze pagina.

De grens van 2,5 kW komt overeen met één elektrische boiler die geschikt is voor het leveren van warm tapwater in kleinere woningen. Elektrische boilers worden dus niet uitgesloten in woningen.

Tijdslijn