Gedaan met laden. U bevindt zich op: Uw persoonlijke gegevens bij de Vlaamse zorgkas in Mijn Burgerprofiel

Uw persoonlijke gegevens bij de Vlaamse zorgkas in Mijn Burgerprofiel

Wanneer u bent aangesloten bij de Vlaamse zorgkas of een aansluitingsverzoek hebt ingediend en ouder bent dan 12 jaar kunt u uw persoonlijke gegevens met betrekking tot uw aansluiting en uw zorgbudgetten raadplegen in Mijn Burgerprofiel.

Aanmelden op Mijn Burgerprofiel

Om uw persoonlijk dossier bij de Vlaamse zorgkas te raadplegen moet u zich aanmelden in Mijn Burgerprofiel. U kan hiervoor de webversie(opent in nieuw venster) van Mijn Burgerprofiel gebruiken of de app(opent in nieuw venster). Aanmelden kan met itsme, uw eID en een kaartlezer, of een beveiligingscode via mobiele app of sms.

Wilt u voor de eerste keer aanmelden op Mijn Burgerprofiel, maar weet u niet goed hoe u dat kunt doen? Bekijk de video die u stap per stap begeleidt.

Hebt u nog vragen over Mijn Burgerprofiel, kijk dan zeker even onderaan de pagina.

Uw profiel bij de Vlaamse zorgkas

Wanneer u bent aangemeld op de website van Mijn Burgerprofiel kunt u het luik van de Vlaamse zorgkas terugvinden onder uw gegevens > welzijn en zorg. Wanneer u bent aangemeld op de app van Mijn Burgerprofiel vindt u dit onder het thema Welzijn en Zorg. Afhankelijk van de status van uw aansluiting ziet deze er als volgt uit:

Dit is een voorbeeld. Afhankelijk van de status van uw dossier kan dit er bij u anders uit zien.

Wanneer u meer informatie wenst kan u klikken op ‘bekijk details’.

Hieronder vindt u:

Vragen over MBP

Hier vindt u de veelgestelde vragen over Mijn Burgerprofiel terug

Vragen over eBox

Hier vindt u veelgestelde vragen over eBox terug