Gedaan met laden. U bevindt zich op: Aan de slag met de module Rekrutering Vlimpers voor HR

Aan de slag met de module Rekrutering

Hoe kun je selectieprocedures van je departement of agentschap efficiënter laten verlopen? Wil je vacatures en sollicitaties eenvoudig opvolgen? Dan kun je rekenen op de module Rekrutering van Vlimpers. Dit is het digitaal selectieplatform van de Vlaamse overheid.

Voor wie?

  • Je bent leidinggevende, jurylid, HR- of selectieverantwoordelijke in een selectieprocedure die wordt beheerd in de module Rekrutering van Vlimpers.
  • Of je bent HR-verantwoordelijke en je gebruikt de module Rekrutering van Vlimpers voor het beheer van interne selecties/dienstaanwijzingen binnen je organisatie.
  • Je wilt aan de slag gaan met de module Rekrutering van Vlimpers.

Wat?

De module Rekrutering van Vlimpers(opent in nieuw venster) is een digitaal selectieplatform. Sollicitanten kunnen er online solliciteren op vacatures van de Vlaamse overheid. Ze kunnen een profiel aanmaken en het sollicitatieproces opvolgen. Als werkgever kun je via de module Rekrutering van Vlimpers vacatures aanvragen en beheren. Je hebt op elk moment zicht op het verloop van je selectieprocedures en de kandidaten. Afhankelijk van je functie, krijg je handige functionaliteiten om je rol op te nemen.

Goed om te weten: je vindt de module Rekrutering terug in Vlimpers(opent in nieuw venster) > menu ≡ > ‘Rekrutering’.

Richtlijnen

Voor leidinggevenden en juryleden

Voor HR-verantwoordelijken

Voor selectieverantwoordelijken

  • Ga aan de slag met de module Rekrutering van Vlimpers via onderstaande ‘Wat te doen-situaties’ of met behulp van de uitgebreidere handleidingen (zie onderaan deze pagina).

Wat te doen…

Opstart

Publicatie en selectie

Afronding