Gedaan met laden. U bevindt zich op: Mijn profiel Vlimpers voor personeelsleden

Mijn profiel

Ben je als personeelslid binnen de Vlaamse overheid op zoek naar een beknopt overzicht van je gegevens of die van je collega in Vlimpers? Wil je weten wie leidinggevende is binnen een team? Wil je je ervaring en expertise in de verf zetten en je loopbaanverwachtingen kenbaar maken? DIt kan via 'Mijn profiel' in Vlimpers. 

Voor wie?

  • Je bent statutair of contractueel personeelslid bij de Vlaamse overheid. 
  • Je departement of agentschap maakt gebruik van Vlimpers. 

Wat?

Als gebruiker van Vlimpers heb je een profiel in Vlimpers. Dit bestaat uit:

Info

Dit omvat een aantal basisgegevens zoals je team, de hiërarchische structuur waarin je werkt en je functietitel (als deze door je organisatie werd ingevoerd). Deze gegevens worden automatisch voor jou opgeladen en zijn zichtbaar voor elke medewerker van de Vlaamse overheid.

CV

Je kunt in dit onderdeel informatie kwijt over je studies, werkervaring, behaalde certificaten, bijkomende rollen die je opneemt, vaardigheden en talenten.

Enkel jij kunt deze gegevens invullen en bewerken, met uitzondering van de officiële certificaten die je behaalde tijdens opleidingen of die belangrijk zijn voor het vervullen van je functie of voor je rol. Deze worden voor jou ingevuld.

Je beslist zelf wat je wilt delen met anderen en wat je in de verf wilt zetten. Alle informatie op het tabblad CV is zichtbaar voor iedereen in je eigen departement of agentschap.

Feedback

Hier kun je digitaal feedback vragen of geven aan een collega. Je bepaalt zelf waarover je feedback wilt vragen of geven en het is enkel zichtbaar voor jezelf. De feedback is beperkt tot scores en gesloten antwoorden.

Raadpleeg de snelstartkaart ‘Feedback vragen en geven’.(opent in nieuw venster)

Loopbaanvoorkeuren

Werkt je organisatie met de module Loopbaan van Vlimpers? Dan kun je hier kenbaar maken hoe je je verdere loopbaan ziet evolueren.

Enkel jij kunt informatie invullen en bewerken. Je beslist zelf wat je wilt delen. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor je leidinggevenden (ook indirecte leidinggevenden) en de HR-verantwoordelijke(n) van je organisatie.

Goed om te weten

Je vindt ‘Mijn profiel’ terug in Vlimpers(opent in nieuw venster) > ‘Mijn gegevens’ > ‘Mijn profiel’.

Collega zoeken

Wil je informatie zien over een collega, wil je weten in welk team een collega werkt, welke ervaring of talenten iemand heeft? Dan kun je je collega opzoeken via de zoekfunctie (het vergrootglas).

Foto toevoegen

Je kunt een foto toevoegen aan je profiel in Vlimpers. De afbeelding is ook te zien in de community’s(opent in nieuw venster) waar je deel van uitmaakt.

Hoe toevoegen?

  1. Open het hamburgermenu (drie liggende streepjes, rechtsboven op je scherm) en klik op ‘Mijn account’. Je komt terecht op de pagina ‘Voorkeuren’.
  2. Ga met je muis over de afbeelding (links naast je naam). Er verschijnt een pijltje in de hoek rechtsboven.
  3. Klik op het pijltje en dan op ‘Wijzigen’. Je krijgt een pop-up venster waarmee je een bestand kunt kiezen op je pc.
  4. Klik op ‘Uploaden’. De foto verschijnt in het venster. Je kunt de foto nog bijsnijden.
  5. Klik op ‘Opslaan’ als je klaar bent.