Landbouwbedrijf

Passie voor Producten van bij Ons

VLAM richt de schijnwerpers voluit op producten van de Vlaamse landbouw en aanverwante sectoren.

Waarom? Omdat wat in Vlaanderen geproduceerd wordt van absolute wereldklasse is.

VANZELFSPREKEND VAN BIJ ONS

Net als de meeste Vlamingen is VLAM ervan overtuigd dat ‘van bij ons’ vanzelfsprekend is. Waarom zou je kiezen voor ingevoerde producten als absolute vakmensen om de hoek het allerbeste kweken en telen?

VLAM cultiveert die trots en zorgt ervoor dat de producten van bij ons de aandacht krijgen die ze verdienen. Onze campagnes maken je wegwijs in de rijke diversiteit en de ongelofelijke kwaliteit van voeding en groen van bij ons.

KWALITEIT GEGARANDEERD

Onze producten zijn van de bovenste plank. De stielkennis van onze agrovoedingsector staat garant voor een uitmuntende kwaliteit. VLAM zet gerichte acties op het getouw om consumenten en aankopers in binnen- en buitenland te laten kennismaken met de producten en het groen van bij ons. Zo overtuigen we hen telkens weer om te kiezen voor vakmanschap van bij ons.

GENIETEN IS DE BOODSCHAP

Voor de financiering van de campagnes staan de betrokken sectoren zelf in, met de hulp van de Vlaamse overheid en Europa. Samen laten we producten van bij ons schitteren, zodat landbouw in Vlaanderen een leefbare sector blijft. Zo kunnen wij en onze kinderen steeds blijven genieten van producten van bij ons.

WAT IS VLAM?

Ontdek het in dit filmpje van één minuut.