Gedaan met laden. U bevindt zich op: Werken voor Vlaanderen

Werken voor Vlaanderen

Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's werk je voor Vlaanderen en geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Onze vacatures

Pas afgestudeerd of al een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Misschien is een job bij de Vlaamse overheid wel iets voor jou. Ontdek in welke job jij je carrière bij de Vlaamse overheid kan starten.

Werk je al binnen de Vlaamse overheid? Er zijn ook heel wat interne mogelijkheden om je carrière een nieuwe richting in te laten gaan.

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste vacatures wekelijks in je mailbox.

Hoe werft de Vlaamse overheid?

Je kent misschien het beeld van grootschalige toelatingsexamens met duizenden deelnemers. De Vlaamse overheid werft anders: wij organiseren onze selecties voor specifieke functies, met een specifiek selectieproces. Voor veel gezochte functies legt de Vlaamse overheid soms proactief een werfreserve aan.

Solliciteren met een kandidatenprofiel

Voor heel wat van onze vacatures kan je solliciteren via een kandidatenprofiel. Daarmee kan je ook je sollicitatie opvolgen, cases of testen afleggen of je interviewtijdstip doorgeven. Je gegevens worden ook bewaard voor toekomstige sollicitaties. De sollicitatiewijze vind je steeds terug in de vacaturetekst.

Meer info over solliciteren met een kandidatenprofiel

Nog student?

Op zoek naar een toffe studentenjob of wil je werkervaring opdoen met een stage of leerwerkplaats? Of ben je klaar om bij ons je carrière te lanceren?

Wat biedt de Vlaamse overheid jou?

De Vlaamse overheid is een moderne werkgever die gemotiveerde medewerkers zoekt. Wat dat voor jou kan betekenen? Ontdek het hier.

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

Werken bij de Vlaamse overheid

Welke waarden dragen we bij de Vlaamse overheid hoog in het vaandel? En hoe is de Vlaamse overheid nu echt als werkgever? Ontdek het hier.

Vooral het studieaspect vind ik heel leuk. In teksten duiken en graven naar een oplossing. Out of the box kunnen denken helpt daarin.

Liselotte Marnef

Jurist bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten