Gedaan met laden. U bevindt zich op: Profielgegevens in Vlimpers Vlimpers voor HR

Profielgegevens in Vlimpers

Gebruikers van Vlimpers hebben een profiel. Als HR-verantwoordelijke kun je de volledige profielgegevens van personeelsleden binnen je organisatie raadplegen.

Aan de slag

Gebruik het rapport ‘Sectiedetails CV’(Excel bestand) om een overzicht te bekomen van een sectie van het CV voor je gehele departement of agentschap. Meer informatie lees je op de webpagina over specifieke rapportering.

Je kunt als vormingsbeheerder de sectie ‘Certificaten - officieel’ bewerken via het CV van het personeelslid. Zoek op naam via het vergrootglas rechtsboven en pas de velden aan in de sectie ‘Certificaten – officieel’. Je kunt enkel deze sectie van het CV bewerken.

Opgelet

Je bewerkt hierbij rechtstreeks gegevens van een personeelslid in je agentschap of departement. Als vormingsbeheerder kun je de CV’s van alle personeelsleden bewerken omdat sommige vormingsbeheerders voor het gehele beleidsdomein werken. Doe dit enkel binnen de afspraken die er gemaakt zijn rond dienstverlening betreffende vorming.

Gebruikt je organisatie de module Loopbaan, dan kun je ook op loopbaanvoorkeuren rapporteren. Lees meer op de webpagina over de module Loopbaan.

Officiële certificaten toevoegen

Officiële certificaten zijn certificaten die behaald zijn tijdens opleidingen in de werkcontext of die belangrijk zijn voor het vervullen van de functie of rol van medewerkers (voorbeeld: vaktechnische certificaten BA-4).

Officiële certificaten in bulk toevoegen: procedure voor Vlimpers-klanten

  • Stap 1

    Je kunt als entiteit maandelijks uiterlijk op de laatste dag van de maand certificaten in bulk overmaken via het Vlimpers-contactformulier(opent in nieuw venster) (technisch probleem > Vlimpers Leren). Je gebruikt hiervoor het sjabloon voor opladen certificaten(Excel bestand)

  • Stap 2

    Het Agentschap Overheidspersoneel laadt in bulk een week na ontvangst de certificaten op in Vlimpers. Je vindt de gegevens terug op het CV van de betrokken medewerkers in Vlimpers.

Bewijsstukken toevoegen

Wil je fysieke bewijsstukken van certificaten toevoegen aan het e-dossier? Dan vraag je dit via het Vlimpers-contactformulier(opent in nieuw venster)

Goed om te weten

Je kunt certificaten van medewerkers aanpassen of verwijderen op het profiel van het personeelslid.