Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vergaderen in het Belpairegebouw Marie-Elisabeth Belpairegebouw

Vergaderen in het Belpairegebouw

Zowel verdieping +3 als +5 maken deel uit van het vergadercentrum.

Bezoekers kunnen via de centrale trap of de liften vanuit de centrale inkomhal op +1 naar het vergadercentrum. Voor gebruik van deze liften is geen badge nodig. Het personeel kan vanuit de hoger gelegen kantoorverdiepingen rechtstreeks via de twee liftkernen in de torenvolumes naar het vergadercentrum.

Faciliteiten

Op de vergaderverdiepingen is er een klein onthaalpunt; maar je vindt er niet altijd een hospitalitymedewerker. Zij zullen veel meer rondlopen op de vergaderverdiepingen om na te gaan waar er ondersteuning nodig is.

Op elke vergaderverdieping zijn er 3 koffiehoeken.

Het klein auditorium vind je op verdieping +3. Op deze verdieping zijn ook de VIP-zalen.

Lockers

 • Op het gelijkvloers: er zijn lockers aan de ingang (linkerkant). Aan de polyvalente ruimte vind je eveneens een beperkt aantal lockers.
 • Op de eerste verdieping: er zijn een beperkt aantal lockers aan het groot auditorium. Iets verderop, aan de 24-urenzone, zijn er meer lockers ter beschikking.
 • Op vergaderverdieping +3 vind je lockers op de volgende locaties:
  • Aan de monumentale trap

  • Aan de koffiehoeken in de noord- en zuidtoren.

 • Op vergaderverdieping +5 vind je lockers op de volgende locaties:
  • Aan de monumentale trap

  • Aan de koffiehoeken in de noord- en zuidtoren.

  • In lokaal 05N102 (satellietwerkplek)

Alle informatie over lockers in het Belpairegebouw

Verdiepingsplannen

Via onderstaande pdf’s krijg je een gedetailleerd overzicht van verdieping +3 en +5.
Tip: bekijk op een groot beeldscherm en zoom in.

Samenstelling van het vergadercentrum

Het vergadercentrum is een clustering van verschillende types vergader- en overlegruimten, en vormt het kloppend hart van het gebouw. Het is vrij toegankelijk voor iedereen (zowel personeel van de Vlaamse overheid als externen) en dus fysiek afgescheiden van de kantoorverdiepingen van het gebouw.

Vergaderen op de kantoorverdieping

Op elke kantoorverdieping zijn er verschillende ruimtes om te overleggen, zowel in de toegewezen zone als is in de gedeelde zone. Toegewezen vergaderzalen kunnen enkel door de entiteit geboekt worden.

Reserveren van vergaderzalen

Vergaderzalen en auditoria kun je makkelijk reserveren via Facilipunt(opent in nieuw venster) of de app ‘Workplace’. Je ziet er welke zalen beschikbaar zijn, wanneer en in welk gebouw. Daarnaast krijg je ook informatie over de beschikbare faciliteiten zoals audio en videoapparatuur, de inrichting van de zaal en de capaciteit.