Gedaan met laden. U bevindt zich op: Brons voor LeerID op de BOCA's 2023 Nieuws

Brons voor LeerID op de BOCA's 2023

Nieuwsbericht
16 november 2023

Dit jaar werd 15 november een extra koninklijke dag voor LeerID! De communicatiecampagne werd bekroond met brons op de Best Of Content Awards (BOCA’s) in de categorie “Highest conversion response/subscriber growth from a Content Program”.

LeerID: één sleutel voor digitale leermiddelen

Na de lancering van de Digisprong werd de complexiteit rond het gebruik van verschillende digitale sleutels bij bestaande leerplatformen duidelijk. Vanuit deze nood zag LeerID het levenslicht.

LeerID is de single-sign-on-oplossing ontwikkeld door de Vlaamse overheid. Voortaan kunnen leerlingen van het basis- en secundair onderwijs met één gebruikersnaam en één wachtwoord inloggen op verschillende digitale leermiddelen en toepassingen. Veilig en snel aan de slag!

Meer weten over LeerID? Lees je bij via de website(opent in nieuw venster) of de infopagina van de Vlaamse Overheid(opent in nieuw venster).

Best of Content Awards

© Kenniscentrum Digisprong

Om de kracht van LeerID bekend te maken binnen het onderwijslandschap werd een communicatiecampagne (opent in nieuw venster)opgezet in samenwerking met het externe bureau We are Digital (WAD)(opent in nieuw venster). Twee weken geleden vonden de jaarlijkse BOCA’s plaats. De jury reikte onderscheidingen uit in de vorm van ‘best of content awards’. De campagne van LeerID won brons in de categorie “Highest conversion response/subscriber growth from a Content Program”!

Bekijk de video

Inhoud is aan het laden