Gedaan met laden. U bevindt zich op: Realiseer jouw technologische oplossing voor in de klas Nieuws

Realiseer jouw technologische oplossing voor in de klas

Nieuwsbericht
22 augustus 2024

Ben jij een leerkracht met een briljant idee over hoe technologie jouw lespraktijk kan ondersteunen? Grijp deze kans om dat idee ook effectief te realiseren.

© Smart Education @Schools

De nieuwe projectoproep van Smart Education @ Schools(opent in nieuw venster) is officieel geopend.

Wil jij jouw idee werkelijkheid zien worden? Zin om te helpen bouwen aan een oplossing op maat van het Vlaamse onderwijs? Dien jouw projectaanvraag in bij Smart Education @ Schools. Je kunt er tot 75.000 euro ontvangen om jouw idee samen met (bedrijfs)partners te transformeren tot een innovatieve oplossing.

Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het indienen van een projectaanvraag? Schrijf je dan zeker in(opent in nieuw venster) voor de infosessie op woensdag 18 september 2024 van 9.00 uur tot 12.00 uur. Die vindt plaats in Hangar K, in Kortrijk.

Naast de infosessie organiseert Smart Education @ Schools ook intakegesprekken om één-op-één dieper in te gaan op je projectidee. Zo krijg je feedback op je idee, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Een intakegesprek inplannen kan via smarteducationatschools@imec.be(opent in uw e-mail applicatie).

Dien je projectidee in tegen 15 oktober 2024, de oproepdeadline.