Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vervolg Bootcamps 1.0 en opstart Bootcamps 2.0: ook voor jouw school is een aanbod! Kenniscentrum Digisprong

Vervolg Bootcamps 1.0 en opstart Bootcamps 2.0: ook voor jouw school is een aanbod!

Nieuwsbericht
30 januari 2024

Ben jij directeur of ICT-coördinator en wil je graag jouw schoolteam of ICT-team de kans geven om hun competenties verder te ontwikkelen?  Goed nieuws, de inschrijvingen voor de Bootcamps staan vanaf begin februari opnieuw open! 

Dankzij de overheidsopdrachten ‘Bootcamps’ en ‘Bootcamps 2.0’ kan ook jouw school kosteloos een ICT-professionaliseringstraject volgen. Grasduin door de beschikbare informatie of schrijf je in op de infosessie.

Bootcamps 1.0 - ronde 3: trajecten voor het basisonderwijs en ICT-teams

Vanaf februari kan je inschrijven voor de 3de en laatste ronde van de Bootcamps voor schoolteams basisonderwijs en ICT-teams. Het Kenniscentrum Digisprong en Fourcast organiseren in de maanden maart en april enkele infomomenten. Schrijf je hier in.(opent in nieuw venster)

Deze bootcamps ondersteunen jouw schoolteam of ICT-team in het hele veranderingsproces via trajecten op maat. Via fysieke en online sessies krijgt je team de nodige ondersteuning, vertrekkend vanuit de specifieke noden van de school.

Bootcamps 2.0: trajecten voor het secundair, volwassenen- en kunstonderwijs

Met deze nieuwe overheidsopdracht geven we nu ook schoolteams uit het secundair, volwassenen- en deeltijds kunstonderwijs de kans om hun digitale competenties te versterken. Jouw schoolteam wordt begeleid via een blended traject met e-modules, met de noden van jouw school als startpunt.

Schrijf je in voor een infosessie over de nieuwe Bootcamps 2.0 voor het secundair, volwassenen- en deeltijds kunstonderwijs kan via deze link.(opent in nieuw venster) Meer informatie vind je alvast op https://ictbootcamps.be (opent in nieuw venster)

© .schock/istock/Getty Images Plus/via Getty Images