Gedaan met laden. U bevindt zich op: Nieuwe Gemeente-Stadsmonitor beschikbaar vanaf 24 januari 2024 Nieuwsberichten

Nieuwe Gemeente-Stadsmonitor beschikbaar vanaf 24 januari 2024

Nieuwsbericht
19 oktober 2023

Maar liefst 135.000 inwoners van alle 300 Vlaamse gemeenten gaven hun mening over hun stad of gemeente in de 3e burgerbevraging van de Gemeente-Stadsmonitor. Het resultaat maakt het Agentschap Binnenlands Bestuur bekend tijdens een online evenement op 24 januari 2024.

Betrouwbaar lokaal data- en kennisplatform

De Gemeente-Stadsmonitor is hét lokaal data- en kennisplatform voor bestuur en burgers. Het platform telt meer dan 400 cijfers over 14 lokale beleidsthema’s. 130 cijfers zijn afkomstig uit een burgerbevraging. Dat maakt van de Gemeente-Stadsmonitor het instrument bij uitstek voor betrouwbare uitspraken over de tevredenheid van inwoners in hun stad of gemeente. Lokale besturen kunnen met de data aan de slag om hun lokaal beleid vorm te geven, te onderbouwen en sterker te maken.

Online evenement op 24 januari

Het Agentschap Binnenlands Bestuur lanceert de nieuwe Gemeente-Stadsmonitor tijdens een online evenement op 24 januari 2024.

Staat de datum al in je agenda, maar kan je niet wachten tot dan? Bekijk alvast de responsgraad van de burgerbevraging voor jouw gemeente of stad.(opent in nieuw venster)

Inhoud is aan het laden