Gedaan met laden. U bevindt zich op: Halte 'Ontwikkelen' Personeel

Halte 'Ontwikkelen'

De halte ‘ontwikkelen’ bespreekt hoe je de groei van werknemers kan ondersteunen. Onder deze halte worden leren & ontwikkeling en evaluatie & prestatiemanagement besproken.

Op deze website tonen we het regelgevend kader waarin je als bestuur moet bewegen bij de feedback, opvolging en evaluatie van je personeelsleden. Welke gevolgen kan een ongunstige evaluatie hebben (artikel 13)? Moet je als bestuur nog steeds een beroepsprocedure voorzien (artikel 14)? Op deze en andere juridische vragen rond feedback, opvolging en evaluatie vind je een antwoord.

De artikels worden apart getoond, met telkens eronder de nodige toelichting om het artikel te begrijpen, voorbeeldbepalingen die als inspiratie kunnen dienen om het artikel te vertalen naar de eigen rechtspositieregeling en eventueel relevante rechtspraak die betrekking heeft op dat artikel.

Interesse in wat collega’s van andere besturen hebben uitgewerkt? VVSG toont de weg(opent in nieuw venster).

Op zoek naar wetenschappelijke inzichten en tips & tricks? Poolstok geeft je een duidelijk kader(opent in nieuw venster).

Deze pagina legt de verbinding tussen het HR Kompas op de website van Poolstok en het digitaal platform van ABB. Het is de verantwoordelijkheid van het Agentschap Binnenlands Bestuur om correcte juridische informatie ter beschikking te stellen. We onderschrijven voor het HR Kompas de samenwerking met Poolstok en VVSG, maar we kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op hun respectievelijke websites.