Kies lokaal. Kies fruit van bij ons.

Op de Vlaamse hardfruitbedrijven gonst het van de bedrijvigheid want het plukseizoen is bezig. VLAM brengt het nieuwe seizoen van inlandse appelen en peren onder de aandacht via verschillende kanalen.

Appelen en peren van bij ons

De nieuwe oogst van appelen en peren is gestart. Of je nu kiest voor Jonagold, Conference, Cox, Durondeau of een een andere variëteit, appelen en peren van bij ons zijn lekker, lokaal en kraakvers.

Deze boodschap zet VLAM traditiegetrouw in the spotlights bij de start van het nieuwe seizoen. Gedurende drie weken in september en oktober is onze radiospot te horen op Joe FM, Qmusic, MNM en StuBru. Daarnaast zijn we partner van het VTM-programma Boer zkt Vrouw. Zowel op tv als online kan je onze video rond het programma spotten.

Video fruit van bij ons

Via HLN.be verklappen we waarom je voor fruit van bij ons moet kiezen en vertelt teler David uit Boer zkt Vrouw over zijn liefde voor… peren.

Voor nog meer verhalen, achtergrondinfo en inspiratie kan je terecht op het kookplatform lekkervanbijons.be (ook te volgen via Facebook en Instagram).