Schrijf je nu in voor de BioVLAM 2024

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BIOVLAM 2024 in de wacht te slepen.

logo BioVLAM

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij?

Ding dan mee naar de BioVLAM-award via Biovlam.be en word de laureaat van deze prachtige prijs.

Inschrijven voor de BioVLAM 2024 kan vanaf nu tot en met 30 april 2024. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

”Een bevesting dat ik goed bezig ben!”

“Ik ben super tevreden,’ getuigt de winnaar van BioVLAM 2023 Johan Christiaens van Hierford. “Ik had het compleet niet verwacht. Het doet echt deugd om het verslag van de jury te horen, het is een soort bevestiging dat ik goed bezig ben. Bio is zeker niet de makkelijkste weg, het vraagt veel geduld, maar het resultaat mag er zijn!”

De BioVLAM is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen.

Het wedstrijdreglement is te lezen op Biovlam.be.

Reportages over de genomineerden en laureaten van de voorbije edities kan je lezen op allesoverbio.be.