VLAM trakteert op Agriflanders

VLAM trekt tijdens Agriflanders volop de kaart van Lekker van bij ons. De succesformule van het doorlopende kooktheater wordt hernomen én een foodtruck met verrassende varkensvleeshapjes maakt zijn opwachting op de stand. Ook de medewerkers van de kwaliteitssystemen staan opnieuw paraat om u toelichting te geven over de lastenboeken. Plaats van afspraak: stand 1401.

Lekker van bij ons
De VLAM-stand op Agriflanders herken je naar goede traditie meteen aan het kooktheater. Een chef-kok gaat doorlopend aan de slag met lekkere producten van eigen bodem. Laat je trakteren en neem de receptenfolders mee om ze thuis zelf uit te proberen.

Foodtruck
Kom je een van de hostessen tegen? Beantwoord dan zeker hun vragen, meld je aan voor de nieuwsbrief van lekkervanbijons.be en krijg een bon voor een degustatiebordje van de varkensvlees-foodtruck. Die foodtruck maakt deel uit van de promotiecampagne die VLAM voert voor varkensvlees. Agriflanders vormt een prima tussenstop vooraleer de tournée naar de volgende winkelpunten te vervolgen.

Campagnes

Agriflanders vormt voor VLAM de perfecte gelegenheid om producenten te laten kennismaken met de lopende campagnes. Dat gebeurt o.a. via videoschermen en promotiemateriaal. Ook worden producenten uit de Korte Keten aan de infobalie verwelkomd voor meer info over het promotieproject ‘Recht van bij de boer’. Voor zaaizaden en pootgoed zijn naast een producttentoonstelling ook de nieuwe filmpjes te bekijken, waarin de voordelen van gecertificeerd uitgangsmateriaal benadrukt worden.

Kwaliteitslabels

Specialisten van de kwaliteitssystemen Belpork, het AB-register, Belplume en Belbeef zijn op de VLAM-stand beschikbaar om toelichting te geven bij de lastenboeken. Alle Certus-deelnemers krijgen op de stand bovendien een pet, een bon voor de varkensvlees-foodtruck én maken kans op een unieke Certus-werkoveral als ze deelnemen aan de Certus-enquête. Verder is er op vrijdag 13 januari ook een specialist aanwezig om vragen over varkensvlees met het HFA-label (Healthy Farm Association) te beantwoorden.

Agriflanders, 12 - 15 januari 2017, www.agriflanders.be

 

Download documenten