Bagynhof
Adres
Stefanie Van Stappen
Bagynhof
Zeveneekhoekstraat 56
Nieuwkerken-Waas 9100
België
Website
Sector
Verwerking Streekproducten Wie?
Belevingsboerderij
Hoeveslagerij
Onze Bagynvarkens worden geboren op de boerderij en zullen na een leeftijd van 9 maanden verwerkt worden op de boerderij. Zowel in heel wat charcuterie als vers vlees.
Hoeveslagerij
Onze Bagynvarkens worden geboren op de boerderij en zullen na een leeftijd van 9 maanden verwerkt worden op de boerderij. Zowel in heel wat charcuterie als vers vlees.
Ambassadeur Lekker van bij ons?
We hebben een hoeveslagerij waarin we ons Bagynvarkens van A tot Z verwerken. ALLES wordt op de boerderij uitgevoerd. Van uitbenen tot versnijden en van gehaktbereidingen tot diverse charcuterie.
Parel wordt onze Bagynham die na minimaal 12 maanden rijping een (h)eerlijk stukje gezouten ham oplevert.
We zijn fier op onze producten en blijven dagelijks streven naar versheid en kwaliteit. Elke week verwerken we opnieuw. Zo garanderen we vers vlees voor particulier en horeca.
Parel wordt onze Bagynham die na minimaal 12 maanden rijping een (h)eerlijk stukje gezouten ham oplevert.
We zijn fier op onze producten en blijven dagelijks streven naar versheid en kwaliteit. Elke week verwerken we opnieuw. Zo garanderen we vers vlees voor particulier en horeca.