La Lorraine Bakery Group is een Oost-Vlaams familiebedrijf, bekend dankzij de heerlijke taarten en broden. Nele Van Malderen, directeur communicatie en duurzaamheid, legt uit waarom ze een echte...
Philip en Nancy zijn de trotse eigenaars van Hoeve Zuid-Bellegoed in Ieper. Ze verwerken er een deel van hun melk zelf tot lekkere zuivelproducten die ze verkopen in hun hoevewinkel. Maak kennis met...
Hendrik Draye baat samen met zijn broer Simon de Carrefour market in Herent uit. Ze zetten bewust in op de verkoop van lokale producten en werken dan ook samen met boeren en bedrijven uit de buurt.
Chef Thijs Vervloet (31) is trots op al het lekkers dat ons land te bieden heeft. Hij is zaakvoerder van restaurant Colette – De Vijvers en Bistro De Vijvers, beide gelegen op domein De Vijvers in...
Ines Theunis is manager van vleesveebedrijf Fines uit Glabbeek. Ze staat in voor de zorg van 200 koeien van het Belgisch witblauw ras en produceert ruwvoeder voor haar eigen runderen. Maak kennis met...

Ambassadeurs

Maak kort kennis met nog enkele andere ambassadeurs:

Deel ook je verhaal

Ben je ambassadeur en wil je je werk graag in de kijker zetten? Stuur ons dan een mail met een korte omschrijving van je activiteiten en hoe jij lokaal lekkers in de schijnwerpers plaatst.

Ik stel me kandidaat