Waarom kiezen voor lokaal?

Producten van bij ons zijn van wereldklasse. Ze zijn lekker, van superieure kwaliteit en met vakmanschap en passie vervaardigd. Kiezen voor lokaal betekent ook dat je de lokale economie steunt en bijdraagt aan een beter milieu.

Waarvoor staat mijn ambassadeurschap? 

Als ambassadeur versterk je de voorkeur voor lokale producten. Registreer je snel hier.

Lekker

Je gaat voor lekkere, veelzijdige voeding, vol smaak. Je bent trots op onze eetcultuur en haar divers smakenpalet.

Herkomst

Je verkiest producten van bij ons: een gezonde dosis chauvinisme mag niet ontbreken.

Passie

Je deelt de trots van onze gepassioneerde vakmensen. Zij produceren, verwerken of verkopen met liefde voor hun vak onze producten. Dat proef je en daar mogen we terecht fier op zijn.

Kwaliteit

Onze producten zijn van wereldklasse: dat weet je en deel je met de wereld. Veel consumenten vinden kwaliteit vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Ons vakmanschap staat daarvoor garant.

Innovatie

Als vakmens innoveer je continu. Je wil steeds beter doen om aan ieders noden en wensen te voldoen.

Duurzaamheid

Je kiest voor producten van bij ons en draagt daardoor bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien steun je de lokale economie.

Zet lokaal lekkers in de schijnwerpers

In de praktijk betekent je ambassadeurschap dat je de voorkeur geeft aan lokale producten. Wat je ook verkoopt, verwerkt of aanbiedt: producten van bij ons vormen de basis. Dat toon je ook vol trots aan de buitenwereld: met promotiemateriaal* dat we gratis ter beschikking stellen, zet je lokaal lekkers in de kijker. Denk maar aan aluminium reclameborden, raamstickers en digitaal materiaal met het opschrift 'ambassadeur Lekker van bij ons'. Zo verhoog je mee de herkenbaarheid van lokale producten.   

*Let op: voor sommige van de ter beschikking gestelde materialen dien je als gebruiker te controleren of het door jou voorziene gebruik toegelaten is. Soms kunnen bijvoorbeeld stedenbouwkundige voorschriften van toepassing zijn op het uithangen van publiciteit aan gevels, enz.

Ambassadeur Lekker van bij ons

Schrijf je nu in

Door je in te schrijven als ambassadeur, maak je deel uit van onze community en verspreid je de liefde voor lekkers van bij ons.

Ambassadeur profiel
Adres
Op welke manier gebruik je producten van bij ons en hoe promoot je ze? Om welke producten gaat het? (Max. 600 tekens inclusief spaties)
Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Meerdere speciale tekens zijn toegestaan, waaronder spatie, punt (.), koppelteken (-), apostrof ('), onderstrepingsteken (_) en het apenstaartje (@).
Volgens de voorwaarden opgenomen in het gebruiksreglement.
Volgens de voorwaarden opgenomen in het gebruiksreglement en de privacyvoorwaarden. De gegevens worden gebruikt voor de administratieve verwerking van je aanvraag en worden voor 5 jaar bijgehouden.