Gedaan met laden. U bevindt zich op: Werking EPB-Software 3G EPB-Software 3G

Werking EPB-Software 3G

Geldig voor bouwaanvragen vanaf 01.01.2012

Handleiding

De handleiding(PDF bestand opent in nieuw venster) van de software toont u de werking van de schermen en de navigatie doorheen de software.

Installatie

Door de software te installeren, gaat u automatisch akkoord met de licentieovereenkomst(PDF bestand opent in nieuw venster).

Meer informatie over de installatie vindt u in het hoofdstuk ‘De EPB-software installeren’ van de handleiding van de software. In dit hoofdstuk vindt u ook het antwoord op een aantal installatieproblemen. Als de installatie na het doornemen van de handleiding nog niet lukt, vindt u hier meer informatie in het onderdeel Helpdesk.

  • Tijdens de installatie van de software moet u een installatie-taal kiezen. De keuze van deze taal geldt enkel voor de schermen tijdens de installatie.
  • Soms meldt een antivirusprogramma dat er een virus in het installatiebestand aanwezig is. In de meeste gevallen gaat het om de virusscanner Avast. Het gaat om een vals positieve detectie. U kunt het bestand vertrouwen en dient de blokkering door de virusscanner op te heffen.

Werking EPB-Software 3G