Gedaan met laden. U bevindt zich op: Werking EPB-Software 3G EPB-Software 3G

Werking EPB-Software 3G

Problemen met Energieprestatiedatabank en software

De Energieprestatiedatabank en EPB/EPC-software zijn momenteel niet stabiel en daardoor momenteel mogelijk tijdelijk niet beschikbaar.  Onze externe softwareontwikkelaars doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het is nog niet geweten wanneer dit zal zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Geldig voor bouwaanvragen vanaf 01.01.2012

Handleiding

De handleiding(PDF bestand opent in nieuw venster) van de software toont u de werking van de schermen en de navigatie doorheen de software.

Installatie

Door de software te installeren, gaat u automatisch akkoord met de licentieovereenkomst(PDF bestand opent in nieuw venster).

Meer informatie over de installatie vindt u in het hoofdstuk ‘De EPB-software installeren’ van de handleiding van de software. In dit hoofdstuk vindt u ook het antwoord op een aantal installatieproblemen. Als de installatie na het doornemen van de handleiding nog niet lukt, vindt u hier meer informatie in het onderdeel Helpdesk.

  • Tijdens de installatie van de software moet u een installatie-taal kiezen. De keuze van deze taal geldt enkel voor de schermen tijdens de installatie.
  • Soms meldt een antivirusprogramma dat er een virus in het installatiebestand aanwezig is. In de meeste gevallen gaat het om de virusscanner Avast. Het gaat om een vals positieve detectie. U kunt het bestand vertrouwen en dient de blokkering door de virusscanner op te heffen.

Werking EPB-Software 3G