Vraag hier mijn VerbouwPremie aan

Doelgroepen

U kunt Mijn VerbouwPremie aanvragen voor de of de van het dat u op de zelf als bewoont volgens het bevolkingsregister en waarvan u bent (zie rubriek hieronder) alsook voor andere woningen, appartementen, appartementsgebouwen en gebouwen zonder woonfunctie, allen gelegen in het Vlaams gewest.

Wie investeert in een waar hij of zij geen eigenaar van is of waar hij of zij niet woont, komt enkel in aanmerking voor de premies voor energie-efficiënte investeringen zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsbeglazing, warmtepomp, zonneboiler en warmtepompboiler (zie rubriek ‘niet eigenaar-bewoner’ hieronder). Als u het gebouw verhuurt op de private huurmarkt gelden dezelfde regels (zie rubriek ‘niet eigenaar-bewoner’ hieronder).

Voor werken aan de van een gelden specifieke voorwaarden voor appartementsgebouwen.

Verhuurt u de woning of het appartement aan een ? Dan hebt u steeds recht op de hoogste premie voor zowel isolatie als renovatiewerken (zie rubriek ‘’ hieronder). / komen niet in aanmerking voor de sociale woningen in hun patrimonium.

Benieuwd welke premies u kan aanvragen en op welk premiebedrag u recht hebt? Raadpleeg de simulator(opent in nieuw venster).

Veelgestelde vragen