Eindworkshop project GEO.INFORMED

Van satellietbeeld naar beleidskaart

In het  GEO.INFORMED project werkten we vier jaar lang aan het creëren van dynamisch kaartmateriaal om het omgevingsbeleid in Vlaanderen te ondersteunen. Met behulp van geavanceerde satellietbeelden brachten we o.a. het landgebruik, de bossamenstelling, de winterbedekking op landbouwgronden en de dynamiek van waterlichamen in onze regio in kaart. Met de hulp van diverse beleidsmakers uit het beleidsdomein Omgeving verfijnden we onze resultaten.

Nu, vier jaar later en aan het einde van het project, nodigen we jullie graag uit om te komen luisteren naar de uitdagingen die ons pad kruisten en naar de innovatieve oplossingen die we daar tegenover stellen. Daarnaast introduceren we onze interactieve web-viewers, waarmee we het ontwikkelde kaartmateriaal op een boeiende manier toegankelijk maken.

We zijn bovendien ook benieuwd naar jouw ideeën en feedback voor toekomstige verbeteringen. Tijdens de interactieve netwerklunch krijg je de gelegenheid om je inzichten te delen, vragen te stellen en waardevolle informatie uit te wisselen.

We hopen je te mogen verwelkomen in Brussel op 20 september voor een workshop die een beter en meer geïnformeerd omgevingsbeleid voor Vlaanderen centraal stelt.

Praktisch

  • Datum: Vrijdag 20 september 2024, van 09.00 tot 12.30 u
  • Plaats: Brussel, Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel
  • Programma
  • Inschrijven

Vragen?

Deze workshop wordt georganiseerd door KU Leuven, VITO, INBO en Digitaal Vlaanderen.

Het GEO.INFORMED project werd gefinancierd door FWO.

Banner met logo's

Opgelet

  • {{validation.errorMessage}}