Terug naar overzicht

Jomme Desair

Contact

jomme.desair@inbo.be 0473 30 95 44

Adres

Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88 bus 73
1000 Brussel
België


Jomme Desair is onderzoeker aan het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek in het team Natuur & Maatschappij. Hij studeerde in 2020 af als Bio-Ingenieur aan de KU Leuven waar hij de internationale master Agro- and Ecosystems Engineering volgde. Sinds oktober 2020 is hij werkzaam op het INBO en werkt mee op verschillende nationale en internationale projecten.

Hij leidt de bijdrage van het INBO in het AD-LIBIO project rond duurzame productie van biomassa uit korte-omloophout voor bio-energie. He werkt ook mee aan het Future Floodplains project rond ecosysteemdiensten van overstromingsvlaktes onder klimaatverandering en landgebruiksverandering. Daarnaast is hij ook nog actief in een aantal andere projecten zoals BiovalMAIA en EU-Scenarios.

Jomme haalt veel energie uit (internationale) samenwerkingen en is dan ook actief in de Programme on Ecosystem Change and Society (PECS) werkgroep rond multifunctionele landschappen en heeft een actieve rol binnen een samenwerking die voortvloeide uit de Alternet community.


Details

ORCID ORCID logo 0000-0001-9349-078X
Teams Natuur & Maatschappij