Nieuwsbrief November 2021

Uitnodiging: 7th Biodiversity X-Mas Market

Het Belgisch Biodiversiteitsplatform organiseert samen met het INBO opnieuw hét netwerkevenement voor biodiversiteit, vroeger bekend als de BEES-kerstmarkt. Dit jaar organiseert de Europese Commissie mee deze zevende editie. Om alvast wat in de stemming te komen verwijzen we graag naar informatie rond en enkele beelden van de editie 2019 en editie 2018.

De ernst en het politieke gewicht van de biodiversiteitscrisis beïnvloedt alle gebieden van biodiversiteitsonderzoek, -beleid en -praktijk. Een EU high-level informatiesessie (met special guests) informeert je over de nieuwe governance en inspraak-structuren op Europees niveau, en de nieuwe mogelijkheden voor onderzoeksfinanciering.

Op de kerstmarkt stellen de belangrijkste Belgische onderzoeksinstituten en administraties de laatste evoluties in (beleids)onderzoek rond invasieve soorten, biodiversiteit en gezondheid, natuurbehoud en nature-based solutions (NBS), open data enzovoort voor. Er zijn ook inspirerende voorbeelden uit internationale onderzoeksprojecten en gast-kramen uit EU lidstaten.

Kortom: écht netwerken in een ontspannen sfeer met collega's en biodiversity-VIP’s uit België en Europa.

Anna Heck

De kerstmarkt vindt plaats op 15 december 2021 in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel van 10.00 tot 18.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt.

>> Meer info vindt u op de evenementpagina van het Belgisch Biodiversiteitsplatform.

>>Registratie

Opgelet

  • {{validation.errorMessage}}