Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongerenevent #KZEGHETU

11 februari 2022

We nodigen alle jongeren uit voor het jeugdevenement #KZEGHETU in Maison de la Poste in Brussel. Tijdens dit evenement kunnen jongeren kennismaken met het Jeugd- en Kinderrechtenbeleidsplan (JKP) van de Vlaamse Overheid.

Maar wat betekent dat plan nu voor hen concreet? Op 11 februari kunnen ze hun stem laten horen en krijgen ze de kans om zich volledig onder te dompelen in de vele thema’s van het JKP. Die thema’s gaan van (cyber)pesten, kindvriendelijke buurten, het klimaat, gender tot (sociaal) ondernemerschap, je goed in je vel voelen en zoveel meer. Op het programma staan getuigenissen, interessante gesprekken en participatieve activiteiten!

Ben je een enthousiaste leerkracht en wil je ook de jongeren uit jouw klas een unieke kans geven om jongeren van alle windstreken te ontmoeten en in gesprek te gaan over thema’s die hen bezig houden?

Laat dan nu al je interesse blijken om met jouw klas op 11 februari (10 -15 u.) mee te doen aan #KZEGHETU.

Begin december bezorgen we aan alle geïnteresseerde leerkrachten het concrete programma voor het evenement en kun je deze voorinschrijving definitief bevestigen.

Schrijf je in

Laat je interesse blijken vóór 8 december. Meer info over het JKP vind je op onze website. Voor vragen kun je terecht bij jkp@vlaanderen.be

Straat + nummer