Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar kadervorming

! DOOR ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN WORDT HET WEBINAR KADERVORMING VERSCHOVEN NAAR 22 OKTOBER !

Op donderdag 22 oktober geven we een toelichting bij de wijzigingen in de regelgeving over de kadervormingstrajecten. We staan ook even stil bij de aanpassingen in de trajectboekjes en de KAVO-tool.

Wat

Op 1 oktober 2015 trad het decreet betreffende de kadervormingstrajecten in werking. Deze regelgeving werd gedurende drie jaar opgevolgd en geëvalueerd en de resultaten van dat onderzoek werden eind 2018 voorgesteld. In 2019 ging de werkgroep kadervorming aan de slag met een analyse van de aanbevelingen, met als doel de regelgeving te optimaliseren.

De Vlaamse Regering keurde de wijzigingen aan het decreet deze zomer goed. Voor de wijzigingen aan het uitvoeringsbesluit is de goedkeurings- en adviesprocedure nog lopende, maar de definitieve goedkeuring wordt spoedig verwacht. De vernieuwde wetgeving treedt op 1 november 2020 in werking. 
 

Voor wie

Deze online infosessie is bedoeld voor verenigingen met een erkend kadervormingsprogramma en verenigingen die interesse hebben om kadervorming op te zetten.
 

Wanneer en hoe?

  • Donderdag 22 oktober 2020  - 10 tot 12 uur
  • Online via Teams. Een aantal dagen voor het webinar bezorgen we je een link om deel te nemen aan de online infosessie. 

Schrijf je in

Inschrijven kan tot uiterlijk 18 oktober 2020

Statusbericht

Sorry ... Dit formulier is gesloten voor nieuwe inzendingen.

Contact

Heb je vragen over de gewijzigde regelgeving kadervorming of over dit webinar?

Kadervorming en attesten
Subsidiëren en erkennen
02 553 69 73