Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar 'Projectsubsidies voor talentontwikkeling in de amateurkunsten'

Ben je als amateurkunstenaar in je vrije tijd creatief bezig met een of andere kunstvorm? Of ben je lid van een amateurkunstenvereniging? Wil je je eigen artistieke talenten naar een hoger niveau tillen of het talent binnen je vereniging een boost geven? Of wil je eerder je competenties op het vlak van ondersteuning en omkadering aanscherpen? Dan is deze nieuwe projectregeling misschien iets voor jou!

Schrijf je in voor onze online infosessie van 17 augustus. Zo weet je meteen over welke projecten het kan gaan en wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een subsidie.

Wat

De Vlaamse minister van Cultuur lanceert een nieuwe subsidielijn om talentontwikkeling in de amateurkunstensector aan te moedigen. Dit nieuwe instrument biedt amateurkunstenaars en amateurkunstenverenigingen financiële ondersteuning bij projecten die hun talenten stimuleren. Het kan gaan om projecten die hun artistieke talenten een boost geven, maar ook om projecten die hun competenties op het vlak van ondersteuning en omkadering aanscherpen, zoals promotiewerking, publiekswerking, enzovoort. 

Online infosessie

Wanneer en hoe

Je kunt niet meer online inschrijven voor deze infosessie. Wil je toch nog deelnemen? Stuur dan een mail naar lore.deproost@vlaanderen.be.

  • Dinsdag 17 augustus, om 19.30 uur
  • Online via Teams

Programma

  • Toelichting bij het nieuwe reglement 
  • Toelichting bij de aanvraagprocedure in KIOSK

Projectsubsidies voor talentontwikkeling in de amateurkunsten

Meer info en voorwaarden, reglement en FAQ