Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwsbericht

Attesten kadervorming jeugdwerk beschikbaar op Mijn Burgerprofiel

Voortaan kunnen jongeren die met succes een kadervormingstraject volgden in een jeugdvereniging hun attest van animator, hoofdanimator of instructeur in het jeugdwerk downloaden op Mijn Burgerprofiel.

Onder kadervorming begrijpen we alle kadervormingstrajecten die jeugdverenigingen aanbieden aan jongeren voor het behalen van een attest van animator, hoofdanimator of instructeur in het jeugdwerkEen kadervormingstraject bestaat uit een theoretisch gedeelte en een begeleide stage. 

Sinds 16 februari kunnen jongeren hun attest(en) downloaden op Mijn Burgerprofiel. De attesten zijn te vinden onder de knoppen 'Attesten' en 'Uw gegevens'. Het is dé plek waar je al je zaken met de overheid veilig en digitaal kunt regelen, zoals je dossiers opvolgen, gegevens inkijken, attesten downloaden of documenten raadplegen. Mijn Burgerprofiel verzamelt al je officiële gegevens en je overheidsadministratie in één persoonlijk overzicht.

Je kunt je attest(en) natuurlijk ook nog altijd raadplegen en downloaden in je trajectgeschiedenis op www.mijnkadervorming.be. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen via kadervorming.cjm@vlaanderen.be of 02 553 69 73.