Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwsbericht

Webinar noodfonds Cultuur, Jeugd en Media

Op dinsdag 4 augustus om 10 uur houden we een webinar over de aanvraagprocedure voor een bijkomende subsidie uit het noodfonds Cultuur, Jeugd en Media. Het webinar is bedoeld voor structureel gesubsidieerde culturele en jeugdorganisaties en voor gesubsidieerde regionale televisieomroepen.

Wat

Als structureel gesubsidieerde organisatie uit de beleidsvelden Cultuur, Jeugd en Media kun je een bijkomende subsidie krijgen uit het noodfonds. Alle organisaties die voor die subsidie in aanmerking komen, kregen hierover de voorbije weken al een e-mail van het Departement CJM .

De subsidieaanvraag moet worden ingediend via de KIOSK-applicatie van het departement. Als hoofdvertegenwoordiger van je organisatie in KIOSK ontvang je tussen 27 en 30 juli 2020 een financieel sjabloon. Je kunt die sjabloon tot en met 31 augustus 2020 indienen via KIOSK.

In het webinar lichten we de aanvraagprocedure en de financiële sjabloon toe. We nemen het webinar ook op. Zo kun je de presentatie achteraf herbekijken of delen met je collega's.

Opgelet! Dit webinar is niet bedoeld voor hostels en lokale en netwerkradio-omroepen, omdat zij andere gegevens moeten indienen bij hun aanvraag. 

Schrijf je in

Statusbericht

Sorry ... Dit formulier is gesloten voor nieuwe inzendingen.