Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitleendienst Kampeermateriaal

De Uitleendienst Kampeermateriaal is uitzonderlijk gesloten op 7 februari 2023.

Voortaan in 2 stappen inloggen op reservatietool

Tot nu toe moest je alleen je gebruikersnaam en wachtwoord ingeven om in te loggen op de reservatietool van de ULDK. Maar die procedure is onveilig en niet beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Vanaf 23 januari gebeurt de verificatie in 2 stappen. 

Voor de inlogprocedure zetten we een integratie op met ACM/IDM, het authenticatiesysteem van de Vlaamse overheid. Concreet zul je je eerst moeten aanmelden via itsme, eID of een andere beveiligingscode voordat je op de gekende inlogpagina terechtkomt. Daar moet je dan je gebruikersnaam en wachtwoord nog ingeven.

Wanneer er een nieuwe toepassing voor de ULDK in gebruik wordt genomen, streven we wel naar een systeem waarbij je maar één keer moet inloggen.

  Tenten ULDK

  Wat doet de ULDK?

  De Uitleendienst Kampeermateriaal voor de Jeugd (ULDK) verhuurt tenten aan jeugdverenigingen (van 15 maart tot 15 november) en aan andere verenigingen, onderwijsinstellingen, multifunctionele centra voor jongeren met een handicap (mfc’s) en overheden (van 15 maart tot 10 juli en van 20 augustus tot 15 november).

  Er zijn momenteel ± 2.200 seniorententen en ± 3.150 patrouilletenten ter beschikking. Tent- en grondzeilen,  tentharingen of geraamtes worden niet afzonderlijk verhuurd. Als je geen grondzeilen of vensterplaten nodig hebt, kun je er wel voor kiezen om die niet mee te nemen.

  Moet je tenten komen ophalen? Zorg dan dat je voertuig groot genoeg is. Lees meer over de afmetingen bij 'Praktische informatie'. 
  Uitleendienst Kampeermateriaal
  Waarborgen en beheren
  02 251 69 43
  Mechelsesteenweg 418, 1930 Nossegem
  Maandag tot vrijdag: 8 u. tot 12 u. - 12.30 u. tot 15.45 u.
  Van maandag 26 december 2022 tot en met maandag 2 januari 2023.